(Фото) Віра Брежнєва виявила, що вона чарівна жінка: визнання співачки

Так нещодавно Віра Брежнєва розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де постала перед шанувальниками в прекрасному вигляді.

Нещодавно Віра Брежнєва вела прямий ефір. Вона не здогадувалася, що її знімають на камеру. Однак коли вона подивилася на себе з боку, то виявила, що прекрасно виглядає у свої роки. Вона побачила себе з боку і їй сподобалося як пристрасно вона розповідає про те, що вони створили.

Так нещодавно Віра Брежнєва розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де постала перед шанувальниками в прекрасному вигляді. Як повідомила співачка під фотографією: “Хто знає нашу лінійку – точно помітять в моїх руках новинки, які скоро вийдуть.”

Раніше Віра Брежнєва також повідала про секрет своєї молодості.
Вона сказала, що в першу чергу звертає увагу на своє здоров’я. Співачка заявила, що психічне здоров’я теж важливо, як і фізичне. Віра Брежнєва думає, що спершу потрібно себе добре відчувати, а потім подивитися як вона виглядає.

Адже людина, яка почувається відмінно, у нього позитивна аура. Як розповіла співачка, вона лягає спати до 23-00. Але якщо вона тривалий час недосипає, то компенсує сон в інший день. Потрібно пожертвувати чимось іншим, щоб виспатися. Бо якщо людина не виспалася, то їй навіть не хочеться їсти.

Також Віра Брежнєва стежить за своїм харчуванням і обов’язково щорічно проходить повне медичне обстеження.
Додатково співачка сказала, що вона регулярно приділяє час спорту.

“Доглянута жінка – це красива жінка”, – констатувала Віра Брежнєва.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.