Дружина Григорія Решетника зачарувала теплим родинним фото

Вся велика багатодітна сім'я телеведучого Григорія Решетника провела вихідні разом.

Христина Решетник показала тепле фото з трьома синами і улюбленим чоловіком. Знімок жінка опублікувала в Інстаграм-профілі, зібравши безліч лайків і задоволених коментарів фоловерів.

Слід зазначити, що Григорій, зважаючи на свою діяльність, дуже багато часу проводить на роботі. Спільно з телеканалом СТБ у нього постійно проходять зйомки, він часто буває у відрядженнях. Тому коли у глави сімейства видаються вільні вихідні, то сім’я тут же збирається кудись поїхати.

Так, недавно сім’я Решетніков вирушила на ферму з вівцями. Там дітлахи змогли подивитися зблизька на тварин. Цікаво було навіть наймолодшому Олександру, якого ось-ось виповниться рік.

Слід також додати, що недавно Христина і Григорій Решетники відсвяткували 11-ту річницю весілля. В честь цього Григорій показав кілька фотографій з-під вінця. Там прекрасна Христина в білій сукні, а її чоловік одягнений в строгий чорний костюм.

Пара практично не змінилася за ці роки, тільки сім’я стала більше.

На сімейній фотографії з ферми особи всіх членів сім’ї розпливаються в задоволеною усмішці

Дружина Григорія Решетника зачарувала теплим родинним фото
Дружина Григорія Решетника зачарувала теплим родинним фото

Христина Решетник вирушила на прогулянку в білому спортивному костюмі і кросівках. Її найдорожчі чоловіки також були в спортивному одязі.

Відзначимо, що навіть незважаючи на те, що офіційний шлюб пари вже перетнув кордон в 11 років, а до весілля у них також були спільні відносини, вони зберігають запал і закоханість, які були на старті їх прекрасну історію любові.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.