(Фото) Дмитро Комаров відкриває новий сезон подорожей: Еквадор

Уявіть собі: ці люди жили в кам'яному столітті та відразу перенеслися в комп'ютерний світ. Як може людина зі списом перетворитися в жителя с мобільні телефоном?

Це дивовижна і незвичайна країна – Еквадор. Так її назвали, тому, що вона знаходиться на екваторі. Тут можна показати неймовірні сюжети та отримати ексклюзивні інтерв’ю. Адже навколо гори Анди, багато вулканів. Країна знаходиться практично в джунглях і може вразити навіть бувалого мандрівника.

Світ навиворіт з Дмитром Комаровим

Однак сильно вражають люди. Дмитро Комаров зняв кілька фільмів про найжорстокіше плем’я у світі. У цьому племені деякі люди ніколи не спілкувалися з цивілізацією. Чужинців, які приходять на їх територію – вони просто знищують списами. Це сувора реальність, а не легенда.

Сучасний світ з його польотами в космос, не торкнулася цього племені. Прожиток ці люди добувають за допомогою сильної отрути кураре. Цим людям пощастило, вони зробили еволюційний стрибок, на який іншій частині людства потрібно мільйони років.

Уявіть собі: ці люди жили в кам’яному столітті та відразу перенеслися в комп’ютерний світ. Як може людина зі списом перетворитися в жителя с мобільні телефоном?

Дмитро Комаров зустрічався з цими людьми та дізнався, що всіх чужинців це плем’я вважало людоїдами, а побачивши літаки, вони думали, що це приведення.
Це точно світ навиворіт! Дмитро Комаров констатує, що в його передачі глядачі будуть вкрай здивовані побаченим.

Також Дмитро Комаров повідомив, що зараз стала важче робити свою роботу і їздити по країнах світу. Пандемія та обмеження введені у зв’язку з нею обмежують пересування.

Світ змінився, проте подорожувати все одно можна!

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?