(Фото) Настя Каменських своїм новим аутфітом порадувала шанувальників

Нещодавно Настя Каменських розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію. На ній співачка в темних джинсах, білих кросівках і чорній куртці.

Люди намагаються одягтися так, щоб їм було зручно і найголовніше, щоб одяг відповідав сучасним течіям моди.
Деякі вважають за краще одягатися не помітно, а добротно.
Інші люблять вони квітчасте вбрання, яка відразу впадає в очі.

Представники шоу-бізнесу також люблять красиво одягатися. І цього у них не відняти. Адже їм доводиться весь час бути на видноті у їхніх шанувальників і ЗМІ. На концертах вони повинні відповідати образу і пісні, яку виконують.

А як зірки одягаються в побуті або коли знаходяться на відпочинку?
Як правило, просто, найголовніше, щоб – зручно. Але все одно стиль повинен бути. А якщо ви йдете в ресторан або до когось в гості то одяг повинен відповідати прийнятим дрес коду.
Якщо ще людина і фігуру свою упорядкував, то вид звичайно буде нормальний.

Нещодавно Настя Каменських розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію. На ній співачка в темних джинсах, білих кросівках і чорній куртці. Все в комплексі, дуже йде Насті Каменських. Вона прекрасно виглядає і фігура у неї зараз така, що можуть позаздрити будь-які жінки, особливо представники шоу-бізнесу.

Як завжди, Настя Каменських підтягнута і в настрої. На обличчі чарівна посмішка.
У цьому новому аутфіт Настя Каменських стала предметом наслідування для багатьох модниць. Але щоб так виглядати, необхідно привести в нормальний вигляд не тільки обличчя, але й фігуру. А тут необхідні виснажливі тренування і дієтичне харчування.

А як вам новий імідж Насті Каменських?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.