(Фото) Дмитро Комаров готує пакистанське блюдо: найголовніше не обпектися!

На подив Дмитро Комаров виявив, що з нього не хотіли брати гроші за сніданок і обід.

Дмитро Комаров завжди радує своїх шанувальників і глядачів. Він буває в таких загублених місцях планети, куди жоден турист і мандрівник не потрапляє або не хоче їхати. Але ж там теж самобутні люди, цікавий уклад життя.

Потрібно подивитися на світ навиворіт і порівняти як ви живете. І найголовніше Дмитро Комаров розкриває таємниці тих місць куди потрапляє.
В деякі місця туристів просто не пускають або там небезпечно і мало хто туди їде

Дмитро Комаров довів, що він може бути в таких місцях і завжди він виходив неушкодженим і здоровим. Будь то в джунглях Південної Америки або в пустелі Сахара.

Нещодавно Дмитро Комаров розмістив на своїй сторінці в інстаграм цікаве фото. На ньому Дмитро Комаров вчиться готувати пакистанське блюдо в Пешаварі. Це небезпечне місце на кордоні з Афганістаном. Однак місто Пешавар і самі жителі – пуштуни дуже привітні й добродушні.

На подив Дмитро Комаров виявив, що з нього не хотіли брати гроші за сніданок і обід. І навіть коли йому потрібна була зарядка до телефону, її йому просто насильно подарували. Такого гостинності він не зустрічав ніде де бував. Дуже Дмитра Комарова вразили базари та низькі ціни на них. М’ясо, яке там продають дешеве і такого смачного м’яса Дмитро ніколи не їв. Дивовижна країна, дивовижне місто Пешавар!

Там же в Пешаварі Дмитро Комаров навчився готувати пакистанське блюдо. Однак при його приготуванні найголовніше не пошкодити вогнем собі руки та очі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.