(Фото) Олена Шоптенко в Парижі: строгий дрес код і чарівна посмішка!

Це для Олени Шоптенко було знаковим заходом. Вона і зараз шкодує, що не змогла на нього потрапити.

Нещодавно Олена Шоптенко розмістила на своїй сторінці в інстаграм фото. Та вона ще восени 2019 року побувала в Парижі.
Тепер Олена Шоптенко згадує як це було і про що вона шкодує, що не зробила. На фотографії Олена Шоптенко в строгому костюмі – вона дотримувалася дрес коду. І як завжди в Олени Шоптенко чарівна посмішка.

Тоді Олена Шоптенко вперше була на паризькому Тижні моди. Для неї це була як казка! Вона в той час боялася спізнитися на прямий ефір @ tanci1plus1. І тому не побачила шоу Le Défilé L ‘Oréal Paris, яке буває щороку в цей час.

Це для Олени Шоптенко було знаковим заходом. Вона і зараз шкодує, що не змогла на нього потрапити. там були присутні амбасадор бренду з різних держав і світові зірки в ім’я головного маніфесту @lorealparis “Because, you’re worth it”.

З того самого моменту Олена Шоптенко завжди стежить за заходами @lorealparis в рамках паризького Тижня Моди. А у 2021 році це було особливо запам’ятовується. Організатори цього шоу хотіли підтримати програму запобігання домагань в громадських місцях. Все це проходило на Площі прав людини.

Найцікавіше, що там був танцювальні пари, які рухами та своєю пластикою несли важливий меседж. І в цьому була особлива вагомість цього шоу.
Олена Шоптенко мріє все-таки потрапити на це щорічне шоу. Адже всі жінки цього заслуговують!

А ви б хотіли потрапити в Париж, не тільки на шоу?

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!