(Фото) Лілія Ребрик та Андрій Дикий: мінімум макіяжу і ніякого гламуру: провідною костюм дуже йде!

Зверніть увагу, що у Лілії Ребрик мінімум макіяжу і це її зовсім не псує, а скоріше їй йде. Як завжди, Лілія Ребрик енергійна і в настрої.

Більшість людей вимогливо ставляться до своєї зовнішності, а також і одязі в якій ходять. Деякі люди люблять одягатися вишукано і дивувати навколишніх. Інші віддаю перевагу звичайну, просту, але добротний одяг. Для них найголовніше, щоб одяг був зручна, і в ній людина відчувала себе чудово.
Як на них будуть дивитися навколишні – це їх майже не цікавить.
Але представникам шоу-бізнесу потрібно виглядати відповідно. Адже вони постійно на очах у своїх шанувальників і глядачів, а також ЗМІ. Одна справа одягати вдома і вас бачать тільки сім’я та іноді сусіди, а зовсім інша справа коли зірки шоу-бізнесу на роботі або виступають на концертах.
Тут потрібно постаратися зробити гарний макіяж і відповідно дрес коду одягнутися.
Нещодавно Лілія Ребрик розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію з Андрієм Диким. На фото видно, в кадрі зображено момент танців. Зверніть увагу, що у Лілії Ребрик мінімум макіяжу і це її зовсім не псує, а скоріше йде.
Як завжди, Лілія Ребрик енергійна і в настрої.
Лілія Ребрик відрізняється серед інших, що вміє підібрати на роботу відповідний наряд. На цій фотографії вона порадувала своїх шанувальників і просто глядачів красивим костюмом. Поєднання фарб і пошиття підкреслює відмінну фігуру Лілії Ребрик.
А вам як костюм Лілії Ребрик – подобається?

А з мінімумом макіяжу – як вона виглядає – привабливо?

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.