“Чоловік всього мого життя “: Ротару зворушила фотографією покійного чоловіка

Не секрет, що за все життя у Софії Ротару була лише одна любов - це її померлий чоловік Анатолій Євдокименко.

Навіть після його смерті через багато років, коли Микола Басков жартома на сцені зробив співачці пропозицію, вона відмовила, адже сказала – любить його одного. Не секрет, що відносини між Софією та Анатолієм – це була любов з першого погляду. При чому, Софія навіть не знала про це. Справа була так: Анатолій служив в армії, і там йому попався журнал з Сонею на обкладинці. Коли він побачив її, то зрозумів – це любов всього його життя, і він точно хотів би познайомитися з цією неймовірною дівчиною.

Коли Євдокименко повернувся “на громадянку “, то відшукав Ротару і завоював серце цієї неймовірної красуні.

Разом Анатолій і Софія пройшли через багато. Вони розвивали проект “Червона Рута “, Анатолій завжди був поруч зі своєю дружиною на гастролях. Однак потім все перекреслила його хвороба і раптова смерть в 2002 році.

Софія Михайлівна довго не могла прийти до тями після того, як втратила чоловіка. Впав її світ, який вони удвох будували роками. Але ця любов виявилася сильнішою смерті – Софія не забуває улюбленого чоловіка навіть зараз, через майже двадцять років.

У річницю його смерті зірка опублікувала фотографії з часів молодості, а також показала, як зараз виглядає надгробок її екс-чоловіка.

Софія Ротару показала деякі фотографії з померлим чоловіком
Софія Ротару показала деякі фотографії з померлим чоловіком
Софія Ротару показала деякі фотографії з померлим чоловіком
Софія Ротару показала деякі фотографії з померлим чоловіком

Хто зробив популярною Софію Ротару? Про “Червоній руті ” і любові, яка не вмерла через 20 років

 

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.