(Відео) Камалія з чоловіком захоплено дивляться балет “Лебедине озеро”: співачка зачарована

Після того, як Камалія розмістила це відео в соціальних мережах, деякі її шанувальники цікавилися у своїх постах, де проходить балет "Лебедине озеро", яке вони з чоловіком дивляться.

У людей різного віку, поколінь, а також навіть епох мають різні переваги до музики та шоу-бізнесу.

Напевно, багато людей дивилися балет “Лебедине озеро”. Більшість дивилися цей дивовижний і барвистий балет по телевізору або запису на мобільному телефоні, або комп’ютері.

Але зовсім інакшій має вигляд балет “Лебедине озеро”, коли його дивишся наживо – на сцені. Тут відчувається зовсім інший настрій. Людина бачить як танцюють балерини та чує захоплені вигуки глядачів та їхні оплески. Люди, що сидять поруч, захоплено коментують балет і ви знаходитесь як би в іншому вимірі.

Камалія з чоловіком

Нещодавно Камалія на своїй сторінці в інстаграмі розмітила відео. На ньому вони разом із чоловіком дивляться балет “Лебедине озеро”. Камалія тихо і з трепетом розповідає в телефоні, що вона зачарована балетом і періодично спрямовує об’єктив телефону на свого чоловіка. Котрий також захоплено дивиться як танцюють балерини. Звучить музика та всі глядачі у захваті.

Після того, як Камалія розмістила це відео в соціальних мережах, деякі її шанувальники цікавилися у своїх постах, де проходить балет “Лебедине озеро”, яке вони з чоловіком дивляться.

Тобто люди цікавляться балетом. Їм цікаво не лише сучасна музика та різні шоу.
Це приємно, що є такі люди, яким подобається балет, у тому числі “Лебедине озеро”.

А ви коли-небудь дивилися балет “Лебедине озеро?” Вам він сподобався? Цікаво, де вам вдалося подивитися балет “Лебедине озеро?”.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.