Доросла школярка: Леся Нікітюк заплела кіски, вразивши несподіваним перетворенням

Телезірка Леся Іванівна Нікітюк любить дивувати публіку своїми несподіваними образами. На цей раз вона постала в образі школярки.

Кіски на новій фотографії Лесі Іванівни здивували публіку. Адже вона завжди хоче здаватися такою “дорослою” та ефектною жінкою, а тут перетворилася на підлітка. Хоча виглядає все одно надзвичайно.

Нове вбрання Лесі Нікітюк складається з теплої в’язаної короткої сукні з бахромою знизу. Колір – бежевий, відтінок – холодний. Зверху комір від білої сорочки. Накидка – картате пальто-накидка з блакитними вставками.

Природний повсякденний макіяж та дві кіски – це те, чим Нікітюк вирішила підкреслити свій осінній аутфіт. Якщо це її вбрання до Хеллоуїна, то виглядає зовсім не страшно, а часом навіть мило.

У коментарях смайлики залишили тенісистка Еліна Світоліна, актриса Наталка Денисенко, блогер Люда з Голлівуду та інші. Це означає, що колегам та близьким друзям Лесі дуже сподобався її новий лук.

Нагадаємо, Леся Нікітюк нещодавно відзначила свій день народження. Свято пройшло у форматі закритої вечірки – були лише найближчі. Хоча своє свято зірка зовсім не приховувала – публікувала звідти яскраві світлини та ділилася привітаннями.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

А ось як Леся Нікітюк виглядала рівно рік тому. Цей знімок зірка спеціально зробила на честь Хеллоуїна у 2020 році. Поки що нові фотосесії на честь свята цього року телеведуча не проводила, але шанувальники дуже чекають!

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.