Ніна Матвієнко розлучилася з Петром Гончаром після 50 років подружнього життя

Всі думали, що немає причин, які можуть вплинути на розлучення цієї пари. Адже вони разом прожили більшу частину свого життя.

Ніна Матвієнко, яка є народною артисткою України, нещодавно розповіла, що вона розійшлася з чоловіком, після того, як прожила з ним 50 років у шлюбі.
Ініціатива про те, щоб вони розлучилися, походила від співачки.

Її чоловік Петро Гончар разом із Ніною Матвієнко мають трьох дітей.
Це стало несподіванкою для загалу. Всі думали, що немає причин, які можуть вплинути на розлучення цієї пари. Адже вони разом прожили більшу частину свого життя.

Ніна Матвієнко та Петро Гончар

Однак Ніна Матвієнко зважилася на різкий крок і в неї, напевно, для цього були вагомі причини.
Як повідомила ЗМІ нещодавно співачка, вона попросила Петра Гончара залишити їхній будинок. Після цього її чоловік переселився на дачу.

Як сказала Ніна Матвієнко, її чоловік вирішив, що він має своє життя і хоче жити інакше. Вони не скандалили під час розв’язання цього питання. Як констатувала співачка, від чоловіка вже немає жодної користі. Ніна Матвієнко навіть запропонувала Петру Гончару сказати всім, що вона погана дружина чи щось таке. Проте всі навколо кажуть, що він її покинув.

Як додатково розповіла Ніна Матвієнко, їй уже набридло протягом усього життя забезпечувати чоловіка. Співачка була ніби замість чоловіка у сім’ї. Усі фінансові проблеми лягали на її жіночі плечі. Чоловік практично нічого не заробляв. Він ніколи не мав грошей. Вони мешкали на одну заробітну плату співачки. Однак вона не ставить своєму чоловікові це у провину.

Адже Петро Гончар, на той час був патріотом України, займався збиранням ікон, хоч був комуністом. Потім його виключили із партії та забрали партійний квиток. Це вплинуло на кар’єру їхнього сина, оскільки на ньому лежало “пляма” батька.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.