Дочка Олі Полякової Маша суттєво розповніла

Дочка суперблондинки Олі Полякової Маша останнім часом стала рідше з'являтися на публіці.

Мабуть, перехідний вік торкнувся не лише її бажання самореалізації, а й зовнішніх параметрів — дівчинка трохи додала у вазі. Однак у вічі це не впадає, але видно, якщо придивитися. Може це частково через те, що Марія почала носити дуже просторий одяг, і насправді вона не набрала, а лише створюється таке візуальне враження.

Багато хто припускає, що дівчинку також сповнює рудий колір волосся, в який та нещодавно перефарбувалася. Як би там не було, дівчинка все одно вражає схожістю зі своєю мамою — причому схожі Полякові в дрібницях — навіть позують на фото практично однаково.

Ось що шанувальники пишуть Марії Поляковій у коментарях під її останньою публікацією:

  • Ну ось, яка красива дівчинка, без випендрежу і кривлянь! Волосся незвичайної краси!
  • На мій смак, на третьому фото Ви дуже ніжна і безпосередня. А ще, дуже красива і справжня
  • Машка космос
  • Ти на всіх фотографіях виглядаєш красиво

Нагадаємо, Маша Полякова вирішила йти стопами своєї мами — співати. Проте дівчинка вирішила бути не сольною співачкою, а розпочати свою кар’єру у складі музичного гурту, який сама ж і заснувала. Групу вона назвала “ШВИ”. На велику сцену намагається пробиватися поки що без допомоги матері.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.