Дружина Султана Сулеймана прогулялася вулицями Лондона в екстремальній спідниці

Мерьєм Узерлі, яка виконала головну роль у турецькому серіалі "Чудовий вік", вразила своїм аутфітом.

Мерьєм Узерлі провела уїк-енд у Лондоні, куди дуже легко одяглася. По одному з найпопулярніших міст світу зірка турецького серіалу гуляла в короткій спідниці, яка дуже молодила її, візуально робила ноги худшими та довгими.

Фотосесію, зроблену на вулицях Лондона, Мерьєм опублікувала у своєму Інстаграм-профілі. Шанувальники з усього світу залишили коханій актрисі сотні тисяч лайків та коментарі з компліментами.

Мерьєм Узерлі в Лондоні
Мерьєм Узерлі в Лондоні

Шанувальники помітили, що Узерлі суттєво схудла. Вона ніколи не була повненькою. Навіть під час вагітності та після пологів особливо не набирала ваги. Однак зараз на останніх фото вона виглядає мініатюрною та практично невагомою. Можливо, її такий стан пов’язаний з інтенсивними фізичними навантаженнями та життям у постійному русі, адже “Хюррем Султан” дуже багато подорожує та практично не сидить на місці.

Мерьєм Узерлі в Лондоні
Мерьєм Узерлі в Лондоні
Мерьєм Узерлі в Лондоні
Мерьєм Узерлі в Лондоні
Мерьєм Узерлі в Лондоні
Мерьєм Узерлі в Лондоні
Мерьєм Узерлі в Лондоні
Мерьєм Узерлі в Лондоні

Нагадаємо, на початку 2021 року виконавиця ролі рудоволосої Хюррем Султан Мерьєм Узерлі стала мамою вдруге. У актриси зі світовим ім’ям народилася донька. Батька дитини Узерлі не показує, але журналісти довідалися, що це американський бізнесмен, котрий украй не любить публічність. Офіційно Мерьєм Узерлі не вийшла за нього заміж.

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.