Який вигляд має єдиний син Софії Ротару: копія померлого чоловіка

Софія Ротару, яка є культовою українською співачкою, була одружена лише один раз. Вона вийшла заміж за Анатолія Євдокименка та була щаслива з ним у шлюбі 34 роки.

Шанувальники зіркових співачок та акторів завжди хочуть знати про те, як виглядають їхні кумири. Причому на сцені вони їх часто бачать, а от у побуті чи вдома, їм вдається побачити не всіх.

Деякі представники шоу-бізнесу неохоче розміщують у соцмережах фотографії своїх родичів та дітей. Інші, навпаки, намагаються розмістити в інстаграм фотографії, які вони роблять щодня.

Шанувальники Софії Ротару теж цікавляться як виглядають її син, онука та родичі. Вони із задоволенням вивчають рідкісні фотографії початку життєвого шляху на естраді Софії Ротару.

Таких фото не дуже багато. Проте вже в пізніші роки є безліч фотографій Софії Ротару, в тому числі та з її чоловіком Анатолієм Євдокименком.

Софія Ротару із чоловіком (архівне фото)

Софія Ротару, яка є культовою українською співачкою, була одружена лише один раз.
Вона вийшла заміж за Анатолія Євдокименка та була щаслива з ним у шлюбі 34 роки. У 2002 році її чоловік помер від інсульту. У них народився син, якого подружжя назвало Русланом. Нині Руслану 49 років.

Нещодавно Софія Ротару розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона поряд із сином.
Шанувальники таланту Софії Ротару та просто звичайні люди прокоментували цю фотографію. Вони констатували, що Руслан – це копія чоловіка Софії Ротару.

Софія Ротару із сином

Хоча й на зіркову маму Руслан також схожий. Як пишуть у своїх постах шанувальники співачки, у Руслана очі, як у Софії Ротару. До того ж він дуже гарний.

А як ви думаєте, на кого схожий син софі Ротару?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.