Як виглядає і живе “мама Вєрки Сердючки”, з якою Данилко багато років мав роман

Андрій Данилк намагався вступити до музичного училища і його не прийняли. Тому Андрій вступив до торгово-кулінарного ПТУ. Там Андрій Данилко, якому було 16 років, познайомився із 21-річною Інною.

Представники шоу-бізнесу багато часу перебувають разом на сцені, концертах чи просто у відрядженнях. У деяких зірок виникають романтичні стосунки.

Є багато прикладів, коли ці відносини переростають надалі в тісні стосунки та призводять до того, що люди одружуються. Хоча бувають і випадки коли одружена людина пов’язує свою долю з новою “зіркою, що спалахнула” на сцені.

Звичайно це негативно позначається на тій людині, яку кидають, проте проти кохання нічого не вдієш. Кохання – це одне з найсильніших почуттів на планеті!

Багато шанувальників таланту Андрія Данилка часто запитують: “Які у їхнього кумира стосунки з Інною Білоконь – “мамою” Вєрки Сердючки?”

Інна Білоконь, яка є талановитою та популярною українською актрисою, відома як “мама” Вєрки Сердючки. Вона вже багато років одружена. Її чоловіка звати Олег. Вони разом виховують доньку Яну, якій зараз 21 рік.

Однак якщо дивитися всі виступи з Вєркою Сердючкою та Інною Білоконь – його “мамою”, то у шанувальників створюється враження, що у них романтичні стосунки.

Якщо повернутись на кілька десятків років, то можна констатувати, що Андрій Данилко та Інна Білоконь познайомилися наприкінці 1980-х.

Тоді Андрій Данилк намагався вступити до музучилища і не пройшов за конкурсом. Тому він подав документи до торгово-кулінарного ПТУ. Там Андрій Данилко, який мав 16 років, познайомився з Інною, якій було 21 рік.

І хоча на просторах ЗМІ, які висвітлюють представників шоу-бізнесу, наполегливо ходять чутки про романтичні стосунки Інни Білоконь та Андрія Данилка, перша дуже щаслива із чоловіком.

Як констатує Андрій Данилко, у них з Інною надзвичайно ніжні стосунки. Вони можуть і обійматися і цілуватися, але це все дружба.

"" Андрій Данилко та Інна Білоконь
"" Це “стара” дружба

А ви як думаєте, які стосунки між Андрієм Данилком та Інною Білоконь?

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.