Ще один палац та особистий стиліст: як виглядає улюблена вихованка Лізи Галкіної

У великому замку Алли Пугачової та Максима Галкіна знайшлося місце для улюблениці Лізи Галкіної – Марусі.

Представники шоу-бізнесу завжди перебувають під пильною увагою засобів масової інформації та їх шанувальників. Від них ніде не сховатись. Але й самі зірки підігрівають їхній інтерес до своєї персони за допомогою соціальних мереж.

Щоправда, це не все роблять. Оскільки деякі представники шоу-бізнесу не хочуть показувати своє особисте життя. Не завжди можна навіть трохи дізнатися про те, як вони живуть.

Однак Максим Галкін не з тих людей, він із радістю ділиться зі своїми шанувальниками фотографіями та відео, як вони живуть з Аллою Пугачовою. Також Максим Галкін розміщує фото своїх чудових дітей.

Так недавно Максим розмістив на своїй сторінці в інстаграм кілька фотографій, де показав їхній палац. До того ж у вихованця Лізи Галкіної є особистий стиліст і навіть палац. А вихованець – це рудий пухнастий померанський шпіц. Звати її Маруся. Це улюблениця Лізи. У великому замку Алли Пугачової та Максима Галкіна знайшлося місце для улюблениці Лізи Галкіної – Марусі.

Ліза та шпіц – Маруся

Її подарували Лізі та Гаррі на день народження. Вони завжди мріяли про такого чотирилапого друга. У зв’язку з тим, що Марусі має свій стиліст, то вона вважається модницею і гарною нареченою в окрузі.

Як каже Максим Галкін, що коли Марусю підстригли, то вона стала схожа на гарне ведмежа.
Коли Максим Галкін знімав Марусю на відео, вона демонстративно показала свою зачіску і пішла до своєї власний палац у мініатюрі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.