Що входить до райдера Світлани Лободи і чому співачка не стирає шкарпетки (Відео)

Як сказала зірка, вона носить лише певної фірми шкарпетки та ніколи їх не стирає. Вона просто використані шкарпетки викидає.

Маша Єфросиніна взяла інтерв’ю у Світлани Лободи. Одним із ключових питань, які вона поставила співачці, це було питання про три ключові пункти в райдері Світлани Лободи.

Як розповіла Світлана Лобода, насамперед має бути зволожувач повітря та шкарпетки. Хоча це звучить смішно, але Світлана Лобода наполягає на тому, щоб шкарпетки були включені. Маша Єфросиніна здивувалася пункту про шкарпетки перепитала Світлану Лободу, навіщо їй шкарпетки. Як сказала зірка, вона носить лише певної фірми шкарпетки та ніколи їх не стирає.

Світлана Лобода

Вона просто використані шкарпетки викидає. Наступне, що має входити до райдера Світлани Лободи – це різного роду чаї. Особливо співачка любить чорний чай із м’ятою. Цей чай співачка використовує так: перед концертом вона п’є чорний чай, щоб підбадьоритися, після концерту чай із м’ятою, щоб заспокоїтися. Маша Єфросиніна після такої відповіді зніяковіла, бо на інтерв’ю зі Світланою Лободою вона їй запропонувала зелений чай.

Про Світлану Лободу та про її життя, а також професійну діяльність ходять легенди. Однак, як розповіла сама Світлана Лобода – найчастіше це не відповідає дійсності.

У Світлани Лободи є хороша помічниця, адміністратор Люда, яка розв’язує всі питання, у тому числі та що має входити до райдера співачки.
Як сказала Світлан Лобода, їй дуже пощастило, що має такий адміністратор як Людочка.
Ще дуже багато співачка розповіла про себе та відповіла на цікаві запитання Маші Єфросініної.

Все це можна побачити на відео нижче.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.