Улюблені види відпочинку відомої телеведучої Лідії Таран

Шанувальники відомої телеведучої схвально відреагували на опубліковане фото в Інстаграм в осінньому лісі. Навіть були питання, чи не знайшлося грибів на шляху?

Різностороння людина Лідія Таран вражає різноманіттям своїх занять. Вдало склалася кар’єра, має чудовий вигляд, стежить за собою – всі ці якості заслуговують на повагу. Багато часу приділяється спілкуванню з дочкою, яку звати Василина.

Крім того, телеведуча дуже любить подорожувати, і не тільки в екзотичні місця.
Опубліковане фото в соціальній мережі свідчить про те, що Лідія любить природу і часто відпочиває у лісі під Києвом.

Осінь розфарбувала листя дерев у неймовірні кольори, якими хочеться насолоджуватися. Лідія відчуває особливий спокій у спілкуванні з природою, у теплі дні осені. Особливо після візиту до улюбленої мами, яка нагодувала її найсмачнішим борщем та дерунами з картоплі.

Тепер не гріх і насолодитися останніми цього року теплими променями сонця, адже скоро зима.
Хоча зараз уже настав листопад, вдень температура досить висока, сонце гріє не гірше, ніж навесні. Лідія одяглася по сезону, у гарну блакитну куртку, зручні елегантні спортивні штани. Після тривалої прогулянки насолодитися відпочинком на зручному пеньку – те, що треба.

Але для Лідії будь-який сезон не є перешкодою для чудового відпочинку після напружених робочих буднів. Вона любить ходити на лижах у засніженому лісі та кататися на ковзанах у зимову пору року. Особливе ставлення у телеведучої до походів у горах, де вона неодноразово була.

Багато часу ведуча популярного каналу “1+1” відводить заняттям йогою. Практикує десять років, при цьому відновлює душевну гармонію.
Для підтримки емоційних сил у напруженому робочому графіку тепле сонце, приємні пейзажі незамінні поряд із заняттями спортом.

Шанувальники відомої телеведучої схвально відреагували на опубліковане фото в Інстаграм в осінньому лісі. Навіть були питання, чи не знайшлося грибів на шляху?

Перед робочим тижнем дуже корисно пройти таку терапію природою, перезавантажитись та набратися сил.

Схожі статті

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.