Улюблені види відпочинку відомої телеведучої Лідії Таран

Шанувальники відомої телеведучої схвально відреагували на опубліковане фото в Інстаграм в осінньому лісі. Навіть були питання, чи не знайшлося грибів на шляху?

Різностороння людина Лідія Таран вражає різноманіттям своїх занять. Вдало склалася кар’єра, має чудовий вигляд, стежить за собою – всі ці якості заслуговують на повагу. Багато часу приділяється спілкуванню з дочкою, яку звати Василина.

Крім того, телеведуча дуже любить подорожувати, і не тільки в екзотичні місця.
Опубліковане фото в соціальній мережі свідчить про те, що Лідія любить природу і часто відпочиває у лісі під Києвом.

Осінь розфарбувала листя дерев у неймовірні кольори, якими хочеться насолоджуватися. Лідія відчуває особливий спокій у спілкуванні з природою, у теплі дні осені. Особливо після візиту до улюбленої мами, яка нагодувала її найсмачнішим борщем та дерунами з картоплі.

Тепер не гріх і насолодитися останніми цього року теплими променями сонця, адже скоро зима.
Хоча зараз уже настав листопад, вдень температура досить висока, сонце гріє не гірше, ніж навесні. Лідія одяглася по сезону, у гарну блакитну куртку, зручні елегантні спортивні штани. Після тривалої прогулянки насолодитися відпочинком на зручному пеньку – те, що треба.

Але для Лідії будь-який сезон не є перешкодою для чудового відпочинку після напружених робочих буднів. Вона любить ходити на лижах у засніженому лісі та кататися на ковзанах у зимову пору року. Особливе ставлення у телеведучої до походів у горах, де вона неодноразово була.

Багато часу ведуча популярного каналу “1+1” відводить заняттям йогою. Практикує десять років, при цьому відновлює душевну гармонію.
Для підтримки емоційних сил у напруженому робочому графіку тепле сонце, приємні пейзажі незамінні поряд із заняттями спортом.

Шанувальники відомої телеведучої схвально відреагували на опубліковане фото в Інстаграм в осінньому лісі. Навіть були питання, чи не знайшлося грибів на шляху?

Перед робочим тижнем дуже корисно пройти таку терапію природою, перезавантажитись та набратися сил.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.