Як виглядає позашлюбна дочка Потапа: доросла красуня

Наталя Горова вразила соціальні мережі своїми татуюваннями. Їх у неї по всьому тілу 50. Для детального розгляду тату Наташа пропонує їх фото на своїй сторінці в інстаграм.

Шанувальникам та засобам масової інформації завжди хочеться знати як виглядають представники шоу-бізнесу вдома, а також все про їхніх близьких.

У соціальних мережах не всі зірки хочуть розміщувати інформацію про своїх дітей, батьків або другу половину.
Однак деякі факти та фотографії просочуються у соцмережі.

Багатьом цікаво дізнатися, як виглядає названа дочка Потапа Наташа Горова.
Хоча, звичайно, всі з нетерпінням чекають коли у Потапа та Насті Каменських з’явиться дитина. Чуток про те, що Настя Каменських то вагітна, то раптом ні, багато ходять. Але конкретики поки що немає!

Приймальній дочці Потапа Наташі, мама якої колишня дружина репера Ірина Горова, нещодавно виповнилося 24 роки. Ірина Горова її народила, коли їй було 19 років.
Наташа Горова є активним користувачем інстаграм. Має десятки тисяч шанувальників. Періодично Наталя їх радує яскравими кадрами зі свого життя.
Коли Наталці виповнилося 24 роки, вона порадувала на честь дня народження своїх шанувальників зворушливими кадрами зі свого дитинства.

Також Наташа Горова вразила соціальні мережі своїм татуюванням. Їх у неї по всьому тілу 50.
Для детального розгляду тату Наташа пропонує їхнє фото на своїй сторінці в інстаграм.

Шанувальники Наташі Горової по-різному відреагували на її 50 татуювань. Одним вони сподобалися, інші дивуються навіщо їх так багато зробила Наташа.

Наталя Горова

Для інформації: Потап був одружений з Іриною Горовою 14 років, 2004-2014 р.р. Перед тим, як розлучитися, вони не жили разом 5 років. Однак після розлучення Потап продовжує спілкуватися з колишньою дружиною та названою дочкою. З Іриною Горовою у Потапа є спільний син Андрій.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.