Як виглядає свекруха Насті Каменських: струнка блондинка з довгим волоссям

Завдяки Насті Каменських фото її свекрухи з'явилося у соціальних мережах. Так Настя розмістила фото свекрухи, де та засмагає на сонечку.

Представники шоу-бізнесу завжди перебувають під уважністю засобів масової інформації та їх шанувальників. І це не лише на сцені, але за ними спостерігають та їх знімають на фото та відео у побуті.

Не всі представники шоу-бізнесу активно ведуть свої соцмережі. Одні просто не хочуть, щоб ЗМІ та шанувальники знали про їхнє життя в побуті, про їхніх родичів та дітей.

Проте Настя Каменських та Потам до таких не належать. Пара активно використовує соціальні мережі для інформації шанувальників і просто людей про себе, своє творче життя та в побуті.
У них багато фото та відео в інстаграм. Буквально щодня вони розміщують на своїх сторінках в інстаграм цікаві фото та відео.

Настя Каменських часто показує свою маму в соцмережах, особливо після того, як пішов з життя її батько.
Але фото чи будь-яка інформація про маму Олексія Потапенка у соціальні мережі мало трапляється.

Завдяки Насті Каменських фото її свекрухи з’явилося у соціальних мережах. Так Настя розмістила фото свекрухи, де та засмагає на сонечку.

Свекруха Насті Каменських

Олексій Потапенко народився у Києві у родині військового та спортсменки. Батька звати Андрій Олексійович, а маму Потапа – Людмила Анатоліївна. Батьки прищепили синові такі якості, як дисципліна і тому у нього сформувався твердий характер і цілеспрямованість.

Людмила Потапенко є колишньою чемпіонкою світу з підводного плавання. Також вона тривалий час працювала професійним тренером в елітному клубі Києва.
Нині Людмилі Потапенко 63 роки та вона має чудовий вигляд.

Настя Каменських та свекруха

Мама Потапа блондинка і на вигляд їй не даси тих років, які вона має.
Як сама зізналася Людмила Анатоліївна, що вона має чудовий вигляд завдяки регулярному заняттю спортом.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.