Як виглядає чоловік телеведучої Алли Мазур та які причини, що вона його приховує від громадськості

Коли Алла Мазур відвідувала світські заходи, можна було побачити, що з нею часто був присутній Роберт Опаленик. Було також помічено, що вони обіймалися і трималися за руки.

Представники шоу-бізнесу часто не хочуть, щоб ЗМІ та їхні шанувальники щось знали про їхнє сімейне життя. Це буває з різних причин. Проте всюдисущі журналісти та шанувальники “докопуються” практично до всіх секретів зірок.

Алла Мазур, яка є провідною інфопрограмою ТСН на телеканалі “1+1”, має єдиного сина. Звати його Артем.
Багатьох людей, у тому числі й шанувальників телеведучої, цікавить, хто її чоловік?
Алла Мазур популярна та улюблена багатьма телеглядачами телеведуча. Однак хтось батько її сина вона не поширюється.

Алла Мазур має серйозний погляд і чіткий голос і це підкуповує глядачів. На вказаному каналі Алла Мазур працює понад двадцять років. Вона чудово справляється зі своєю роботою та швидко реагує, коли є непередбачені ситуації. Тож Алла Мазур була нагороджена шістьма нагородами Телетріумфу.

Навіть журналом “Фокус” її було внесено до ТОП найуспішніших жінок України.
І хоч Алла Мазур завжди на публіці, але особисте життя тримає під секретом. Про неї майже нічого невідомо. Коли Аллі Мазур було 42 роки, вона народила сина – Артема.

Тоді засоби масової інформації та публіка обговорювали хтось її чоловік та щасливий батько її сина. Але Алла Мазур не повідомила нікому, хто батько її дитини.
Усі губилися у здогадах.
Нині Артему – 13 років.

Періодично Артем з’являється на телеекрані разом із мамою.
Досі Алла Мазур не відкрила таємницю, хто батько її дитини.

Однак у соціальній мережі ходять чутки, що це Роберт Опаленик, який є відомим журналістом і головним редактором випуску новин на тому ж каналі, де працює Алла Мазур.

Роберт Опаленик та Алла Мазур

Коли Алла Мазур відвідувала світські заходи, можна було побачити, що з нею часто був присутній Роберт. Було також помічено, що вони обіймалися і трималися за руки. З усього цей ЗМІ зробили висновок, що Алла Мазур та Роберт Опаленик не просто колеги.

До того ж багато хто помітив, що син Алли Мазур дуже схожий на Роберта Опаленика.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.