(Відео) Дмитро Комаров у дикого племені Еквадору готує найнеймовірнішу страву в житті

Це не просто звичайне плем'я, яке показують туристам, ні – це войовниче та небезпечне плем'я!

Дмитро Комаров побував у багатьох країнах світу. Він нам показав загублені куточки планети та відкрив багато невідомого та цікавого, про яке люди навіть не підозрювали.

Кожна його подорож у підсумку виливається в цікаву передачу або фільм. Йому пощастило подивитися весь світ і поринути у повсякденне життя різних народів і племен.

Кожна поїздка до невідомих куточків планети дуже небезпечна та ризикована, до того ж потребує специфічних навичок мандрівника.
Завдяки Дмитру Комарову ми побачили те, що самі навряд чи змогли побачити. До деяких місць туристів не пускають, а до інших небезпечних місць туристи самі не хочуть їхати.

Нещодавно Дмитро Комаров відлетів до Еквадору, щоб знову показати світ і життя диких племен. Ці племена не пускають на свою територію чужих людей, а хто потрапляє туди, то плем’я їх знищує, застосовуючи списи та отруєні отрутою стріли.

Це дикий світ, у якому переплелися сучасність і першо-суспільний лад. Дмитро Комаров побачив і зняв первісне життя диких індіанців. Це не просто звичайне плем’я, яке показують туристам, ні – це войовниче та небезпечне плем’я!

Таке Дмитро Комаров бачить уперше. Він зняв новий випуск фільму з циклу про племена Амазонії.
Там же, разом із племенем диких індіанців Дмитру Комарову довелося готувати найгидкішу страву у своєму житті. Це не жуки чи змії, це звичайна картопля. Однак як він готується – це потрібно подивитися у його програмі, яка буде у суботу – 13.11.2021 о 18-30 на каналі 1+1.

У цьому ж племені Дмитро Комаров почув розповідь вождя, який розповів мило посміхаючись, що вбивав списами людей, які прийшли до лісу для видобутку нафти.

Коли вождя Дмитро попросив порахувати скільки він тоді вбив людей, той навіть збився з рахунку.
Цьому матеріали немає рівних, який зняв Дмитро Комаров.
Для нього це незабутні враження, які він хоче донести до глядачів.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.