(Фото) Марічка Падалка із чарівною донькою почастували банановим кексом ведучих каналу 1+1

Після відвідування передачі Марічка Падалка поділилася в Інстаграм знімками та своїми враженнями. На фото вона виглядає яскраво та елегантно. Ведуча одягнена у темну спідницю з незвичайним кроєм, доповнює образ трикотажної блузи красивого блакитного відтінку.

Марічка Падалко вже багато років представляє телеканал 1+1. Про останні новини українці дізнаються від Марічки. Ведуча викликає позитивні емоції в аудиторії завдяки своєму професіоналізму, зовнішньому вигляду. Для неї характерний діловий та елегантний стиль в одязі для роботи та стильність, зручність у повсякденному житті.

Як гість Марічка запрошена на ранкову передачу вихідного дня. Вона прийшла не одна, а зі своєю маленькою дочкою Катею. Катя показала себе відкритою та розумною дівчинкою, видно, що мама пишається нею. У гості вони прийшли не з порожніми руками, принесли частування, яке приготували разом – банановий кекс.

Глядачі помітили, що Катя почувається абсолютно вільно перед камерою, цікаво розповідає про свої захоплення та спілкування зі знаменитою мамою.
Дівчинка поділилася спогадами, як мама вчила її готувати. Перше самостійне кулінарне досягнення Катеньки – шоколадний десерт брауні. Марічка говорила про те, що з дочкою вони почали більше спілкуватися, коли розпочався карантин. Спільне приготування їжі нагадує їм гру між дорослими та дітьми, яка об’єднує та надихає.

Марічка навіть публікує у соціальній мережі відео-ролики, де вони разом із дочкою займаються приготуванням обіду чи вечері. Ведуча стежить за коментарями своїх передплатників, часто спілкується з ними. Їй дуже хочеться, щоб у людей виходили смачні страви завдяки виставленим відео.

Після відвідування передачі Марічка Падалка поділилася в Інстаграм знімками та своїми враженнями. На фото вона виглядає яскраво та елегантно. Ведуча одягнена у темну спідницю з незвичайним кроєм, доповнює образ трикотажної блузи красивого блакитного відтінку.
У гостях в улюбленого телеканалу, за словами Марічки, вона почувала себе затишно та по-домашньому.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.