(Фото) Джамала виглядає зухвало та елегантно у шкіряній сукні на відпочинку в Італії

Макіяж співачки зроблений у стилі "нюд" і має дуже природний вигляд. Поділившись своїми пригодами у Помпеї, співачка поцікавилася у шанувальників, як їм її нинішній аутфіт.

Талановита та популярна співачка Джамала вирішила зробити коротку перерву від насиченої роботи та поїхала разом із чоловіком у романтичне місце – Італію.
Це не перший візит зірки до теплої, колоритної країни. Вона зазначає, що кожна поїздка залишає незабутні враження від відвідування чудових пам’яток.

Крім того, Джамала почувається дуже комфортно і затишно тут, оскільки багато її предків родом із цієї країни. Навіть місцеве населення часто дивується, що ця вродлива жінка, дуже схожа на італійку, не говорить на місцевому діалекті.

Першого дня співачка з чоловіком відвідали неапольський палац короля, колоритний замок. Було багато прогулянок прекрасним містом, відвідували тихі містечка, де подають смачну їжу. Джамала зізналася, що почувала себе в цей час абсолютно щасливою.

Наступного дня, сім’я поїхала на екскурсію до міста Помпеї, яке знаходиться біля підніжжя вулкана. Як каже сама співачка, вони ні на хвилину не пошкодували про захоплюючу подорож.
Блискучі, атмосферні знімки, опубліковані в Instagram на сторінці Джамали, викликали захоплення численних шанувальників співачки.

Окрім чудових видів стародавнього поселення, античного театру, вражає ефектність обраного співачкою вбрання для прогулянки. Це сукня зі шкіри чорного кольору, виконана у розмірі міні. Високі ботфорти у колір сукні підкреслюють довжину струнких ніг. Додатковий штрих – ефектне напівпальто з класичним малюнком, що ніколи не застаріває, “гусяча лапка”.

Макіяж співачки зроблений у стилі “нюд” і має дуже природний вигляд. Поділившись своїми пригодами у Помпеї, співачка поцікавилася у шанувальників, як їм її нинішній аутфіт.

Позитивні коментарі свідчать, що співачці дуже йде такий образ. Люди захоплюються стрункістю, стилем, добре продуманим чином.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.