(Фото) Нове вбрання Каті Осадчої захопило її шанувальників.

Катя Осадча багато часу приділяє своїй улюбленій роботі. А коли вона на роботі, то її маленького сина годує чоловік – Юрій Горбунов.

Кожна людина пам’ятає, як вона прийшла вперше на роботу. Першого дня не можна забути. Як і перша заробітна плата, яку ви отримали. І напевно ви пам’ятаєте, куди витратили її.

Люди, які вже на пенсії, також, напевно, згадують свою першу зарплату. Як ви з подружками чи з друзями її відзначали.

А як пам’ятають про свій перший день на роботі представники шоу-бізнесу? Так само!

Нещодавно на своїй сторінці в інстаграм Катя Осадча розповіла як вона прийшла вперше на свою роботу. Вона розповіла, що це було двадцять років тому. Тоді Катя Осадча вперше прийшла на роботу по телебаченню, і досі це її улюблена робота. Для неї це справжня пригода, яка сталася в її житті. Катя Осадча зізнається у коханні до своєї професії. Люди на телебаченні працюють і водночас це для них відпочинок.

Вони повністю поглинені своєю цікавою роботою. Це справжні професіонали, котрі створюють для глядачів шедеври. Адже телебачення є величезним світом, зі своїми правилами та винятками.

Катя Осадча багато часу приділяє своїй улюбленій роботі. А коли вона на роботі, то її маленького сина годує чоловік – Юрій Горбунов.

Перш ніж глядачі побачать на екрані щось необхідно довго і плідно працювати всьому колективу.
Також Катя Осадча одяглася відповідно та розмістивши фото на своїй сторінці – захопила своїх шанувальників.

Вони написали, що вона, як завжди, прекрасна та чарівна.

А як вам нове вбрання Каті Осадчої?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.