(Відео) Чуттєвий тембр голосу Насті Каменських у пісні: “Вася Демчук x NK – Sorry 2” зачарував шанувальників

Це пісня про прощання з минулим та про пристрасть, яка спалює до тла. Кожен із вас почує в ній свою історію. Зверніть увагу на тембр голосу Насті Каменських та її акцент.

Буває, що людина пробує свої сили в шоу-бізнесі та вважає, що вже багато досягла і їй ще трохи потрібно часу і вона видереться на Олімп популярності та слави. Але потім виявляється, що до вершини дуже далеко. Так, і взагалі, чи зможе він дістатися цієї вершини?

Але є люди, яких природа обдарувала талантом і їм потрібно лише розвивати його та не лінуватися.
У шоу-бізнесі успіх і невдача може йти за синусоїдою (сучасною мовою молоді – як в американських гірках). Не знаєш коли тебе винесе вгору, а потім ти різко падаєш у прірву забутися. Глядачі перестають тобою цікавитись, на концерти не ходять. Так буває – це реалії життя.

Однак вони не належать до Насті Каменських. Красива і приваблива жінка та найголовніше природа її обдарувала талантом. Працьовитості їй не позичати.

Будь-яка пісня, яку Настя Каменських виконує, захоплює глядачів. Звичайно фігура і краса Насті Каменських вражає, особливо представники сильної половини людства позитивно реагують на кожен виступ на концертах. Або коли Настя Каменських розміщує на своїй сторінці інстаграм фотографії або відео.

Нещодавно Настя Каменських розмістила на своїй сторінці в інстаграм коротке відео, яке одразу привабило її шанувальників. У ньому Настя Каменських та Вася Демчук разом заспівали частину пісні “Sorry” та назвали її “Вася Демчук x NK – Sorry 2”.

Коментувати це не потрібно, ви просто прослухайте та доторкніться до чарівного світу прощання.
Як написала Настя Каменських: “Це пісня про прощання з минулим та про пристрасть, яка спалює до тла. Кожен із вас почує у ній свою історію”.

Зверніть увагу на тембр голосу Насті Каменських та її акцент.
Навіть Потап не втримався і прокоментував, що він у цю пісню закохався ще у Тікток.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.