(Фото) Що робить Олена Шоптенко, коли у неї “закипає” у голові?

Є ще варіант арт-терапії. Тобто потрібно взяти альбом олівці чи наклейки та щось створити на папері. Таким чином, Олена Шоптенко переключає свій мозок на інше.

Після роботи люди, як правило, втомлюються, приходять додому, вечеряють та відпочивають. Відпочинок може бути різним. Одним необхідно перевірити уроки у дітей, іншим потрібно приготувати обід на завтра. Є щасливчики, які сідають після вечері та дивляться свій улюблений серіал чи “висять” в інтернеті.

Представники шоу-бізнесу також вимотуються на роботі і їм теж хочеться відпочити вдома або в ресторані. Але іноді вони так сильно втомлюються та їх так морально вимотують, що “закипає” мозок.

Нещодавно Олена Шоптенко поділилася на своїй сторінці в інстаграм, що вона робить, коли у неї все закипає. Як розповіла Олена, вона йде на кухню. Там її місце. Вона тулиться до шафки на кухні та потім повільно сповзає вниз на підлогу.

Потім Олена Шоптенко тупо дивиться на одну точку. Де ця вона точно не уточнює. Цей стан у неї виникає від втоми та від напруги. Через деякий час Олена Шоптенко розуміє, що необхідно щось змінити та це приводить її до тями.

Річ у тому, що в такому стані емоційного виснаження вже її тіло реагує. Вона відчуває біль від старих травм. Потім вона починає просити своїх колег, щоб вони звалили на себе частину її роботи, щоб вона змогла відновитись емоційно та фізично.

Для цього Олена Шоптенко може піти до брата, адже він у неї остеопат. Потім їй доводитися біля брата на кухні вислухати моралі про профілактику і здоров’я. А найголовніше, щоб вона не доводила себе до такого стану. З цим Олена Шоптенко погоджується з братом.

Після чого брат натискає Альоні на якісь крапки на тілі, і їй стає легше. Потім протягом кількох днів її ще “хитає” від емоцій, але вже не так і після все минає. Далі Олена Шоптенко йде на невелику прогулянку до парку чи лісу. Не треба брати із собою музику та слухати її через навушники. Просто необхідно гуляти та дивитися навколо розслабленим поглядом. Ще вона має один спосіб розслабитися і відновити своє емоційне здоров’я. Це коли Олена Шоптенко розпочинає танцювати під музику, коли її ніхто не бачить.

Також позитивно діє читання художньої літератури та перегляд легкого серіалу.
Є ще варіант арт-терапії. Тобто потрібно взяти альбом олівці чи наклейки та щось створити на папері. Таким чином, Олена Шоптенко перемикає свій мозок на інше.
Після того, як вона таким чином проведе кілька днів, то вже стоячи на кухні Олена Шоптенко почувається іншою людиною. Готує собі чай та із задоволенням його п’є.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.