Популярний хореограф Влад Яма здивував шанувальників кумедним знімком

Новий пост в Instagram підняв багатьом настрій та навколишні веселі декорації в приміщенні, де розташовані гойдалки: кумедні жовті банани на стінах!

Широку популярність танцюристу – бальнику Владу Ямі принесло участь у телевізійному українському шоу “Танці із зірками”, в якому його партнеркою стала співачка Наталія Могилевська. Пара тоді посіла друге місце.

Після закінчення проєкту Влад Яма стає незмінним суддею цього телешоу, ким він і є досі.

Також шанувальники цього року насолоджуються жартами та дотепними зауваженнями хореографа як ведучий на телеканалі “1+1” у денній передачі “Твій день”. Виходить нове шоу із понеділка по четвер.

Танцюрист і хореограф Влад Яма, який користується великою популярністю, без жодного сумніву, має іскрометне почуття гумору. Це чудово підтверджують недавні знімки, опубліковані у соціальній мережі. Вони відобразили смішну поведінку дорослого чоловіка, який із задоволенням гойдається на гойдалках. Неозброєним оком видно, що радості приносить відомому хореографу несподівану розвагу.

Влад Яма впевнений, що чоловіки протягом усього життя в душі залишаються дітьми, тому прокоментував опубліковані веселі знімки питанням, скільки років можна залишатися дитиною.

Веселий знімок припав до душі передплатникам беззмінного та суворого судді популярного українського телешоу “Танці із зірками”.
Фоловерам сподобалося таке ставлення до життя, одразу ж з’явилися життєрадісні коментарі:
Вродливий;
душа завжди молода;
красень;
я теж обожнюю гойдалку.

Новий пост в Instagram підняв багатьом настрій та навколишні веселі декорації в приміщенні, де розташовані гойдалки: кумедні жовті банани на стінах!
Радісний та смішний образ підкреслює та одяг, який вибрав танцюрист. Влад Яма одягнений в однотонні шорти та яскраву, життєрадісну футболку.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.