Джамала приваблює передплатників грою у запитання на своїй сторінці у Instagram

Новий пост зацікавив та привернув увагу читачів. Джамала розповіла, що вже за тиждень ми почуємо її maxi single "Тайком".

Народна артистка України, відома виконанням пісень у різних жанрах – від джазу та соулу до фанку та фольклорної спрямованості. Стиль поп – музики також їй чудово вдається. Закінчивши Національну музичну академію, співачка бере участь в оперних виставах.

Найбільшу популярність Джамалі принесла перемога у знаменитому на весь світ конкурсі естрадної пісні – Євробаченні (2016 року).
Активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, любить спілкуватися з шанувальниками та передплатниками, яких має 887 тисяч.

Новий пост зацікавив та привернув увагу читачів. Джамала розповіла, що вже за тиждень ми почуємо її maxi single “Тайком”. Крім того, тут співачка запропонувала захопливу гру. Вона розповідає шість фактів про максі сингл, а читачі повинні будуть у своїх коментарях визначити, який факт є неправдивим, придуманим артисткою. Співачка привабила обіцянкою сторіс від себе першим трьом людям, які правильно вгадають.

Ось список із шести фактів, серед яких необхідно визначити вигаданий:
Одна пісня розповідає про нещасливе кохання, перше для Джамали.
Нові треки супроводжуватимуться посиланнями на танцювальну музику.
Попередньою назвою максі синглу було слово “дурепа”.
Музичні стилі, представлені в maxi single: електро та джангл.
Одну музичну історію артистка присвятила останньому розлуці, яка проходила дуже складно.
Наприкінці листопада всі треки можна прослухати на YouTube та інших великих музичних платформах.
Передплатники відразу ж включилися у захоплюючу гру та почали надсилати свої відповіді. Крім припущень, читачі захоплено відгукнулися про те, наскільки личить Джамалі бірюзовий колір.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.