(Фото) Мама Дзідзьо зворушливо привітала сина з днем народження

Щасливий Дзідзьо одразу ж поділився радістю з передплатниками у соціальній мережі Instagram, опублікувавши знімок з мамою, який зворушив багатьох шанувальників.

Популярний український музикант Михайло Хома давно вже взяв псевдонім Дзідзьо. Також було названо його супер – успішний і популярний музичний колектив, де Михайло є фронтменом.

День народження епатажний шоу-мен відзначає 20 листопада. Він народився у Львівській області у 1983 році. З юних років мав бажання та здібності до музики, в чому його заохочували батьки.

Після того, як пішов з життя батько у 90 роках, мама Дзідзьо вирішила поїхати на заробітки за кордон до Португалії. Михайло залишився під опікою дідуся та бабусі.

Тому рідкісні зустрічі з мамою дуже радують та надихають на нову творчість. Дзидзьо за двадцять років розлуки не вдається відвідати маму в далекій країні. Натомість Галина майже весь час намагається приїжджати на день народження коханого сина. Цього року вона також постаралася та особисто привітала Михайла з днем народження.

Щасливий Дзідзьо одразу ж поділився радістю з передплатниками у соціальній мережі Instagram, опублікувавши знімок з мамою, який зворушив багатьох шанувальників.
Шоу-мен поділився, що сьогодні найщасливіший для нього день, бо приїхала рідна людина його привітати.

На знімку знято зворушливий поцілунок рідних людей. Мама не забула і про квіти, презентувала синові величезний букет яскравих хризантем сонячного жовтого кольору.

Після публікації минуло лише кілька хвилин, і шанувальники естрадного співака засипали його привітаннями, щирими побажаннями довгих років життя, подяками за чудову творчість, і навіть освідченням у коханні. Читачі зазначили, що від фотографії віє теплотою та ніжністю.

У п’ятницю перед днем народження артист разом з Олександром Пономарьовим випустив новий трек, неймовірно ліричний, під назвою “Пазли”. Сильний вокал та глибокі слова викликали захоплену реакцію у мережі шанувальників обох співаків.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.