(Фото) Телеведуча Леся Нікітюк “полює” на трюфелі в сонячній Тоскані

Лаковані черевики та капелюх надають вишуканості. Леся позувала не самотужки. До неї приєднався провідник та собака мисливської породи, яка навчена пошуку трюфелів.

Іскрометна телеведуча Леся Нікітюк стала популярною після програми “Орел і решка”. Дотепні висловлювання, цікаві репортажі завоювали серця багатьох українців. Ще раніше вона брала участь у команді КВК “Торнадо Люкс”.

Нині Леся є співведучою улюбленою телеглядачами програми “Хто зверху?”, де чоловіча команда (на чолі Сергій Притула) змагається у різноманітних конкурсах із чарівними жінками, яких спрямовує Леся Нікітюк.

Робота роботою, але потрібно відволікатися від повсякденних справ. Так і вчинила Леся, вирушивши на нетривалий відпочинок до мальовничої країни Італії. Вона підгадала подорож якраз до трюфельного сезону. Саме білі трюфелі ростуть нетривалий період: починається сезон у жовтні або трохи згодом, закінчується початком зимових холодів.
Телеведуча зізналася, що давно мріяла про таке проведення часу.

Починалася відпустка зі Флоренції, де Леся Нікітюк зустрілася із давньою подругою, яка працює гідом. Разом вони пройшлися найвизначнішими міськими місцями. Після цього з нетерпінням телеведуча розпочала пошук грибів, так званому “тихому полюванню”, попередньо вирушивши до Тоскани.

Ефектна блондинка не стала приховувати своїх емоцій і виклала чудові знімки в Instagram.
На фотографіях представлений образ телеведучої в елегантних і одночасно зручних штанах. Зверху Леся обрала практичний темний гольф, для теплоти вбрання доповнює пальто у чорно-червону клітку.

Лаковані черевики та капелюх надають вишуканості.
Леся позувала не самотужки. До неї приєднався провідник та собака мисливської породи, яка навчена пошуку трюфелів. Леся недаремно прийшла на полювання, підтвердженням є фотографія знайденого великого гриба – білого трюфеля.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.