(Фото) Чарівна Лілія Ребрик вразила шанувальників знімком гарного торта

На фото чудово видно, що торт вдався на славу, виглядає дуже красиво та смачно. До речі, рецепт ведуча не приховує, поділилася, як його приготувати, у сторіз.

Лілія Ребрик талановита у багатьох областях. З раннього віку займалася художньою гімнастикою, досягла ступеня майстра спорту. Має музичні навички, грає на фортепіано. Найбільше до душі Лілії мистецтво сцени. Тому вона закінчила у Києві театральний інститут імені Карпенка-Карого, знялася у багатьох серіалах.

Головним своїм здобутком актриса вважає свою дружну сім’ю. Проводити разом час подобається всім: і чоловікові, і дітям.
У соціальній мережі відома телеведуча регулярно ділиться фотографіями приємних моментів. Останній пост в Instagram захопив шанувальників.

На фото представлений торт, який сміливо можна назвати витвором мистецтва. Виглядає настільки апетитно, що хочеться спробувати!
Поряд зі своїм кулінарним творінням зібралася усміхнена та щаслива родина: Лілія Ребрик, її чоловік Андрій Дикий та дві чарівні доньки – Діана та Поліна.

Свою другу половинку Лілія знайшла під час участі у проєкті “Танці із зірками”, у якому її партнером у телешоу був Андрій.

У всіх членів сім’ї чудовий настрій: вечір вдався! Лілія зізналася, що чаювати вони збираються пізно ввечері, і не страшно, що після смачного тортика вже треба лягати спати. Головне, що працювали над кулінарним шедевром разом, провели чудовий час, поспілкувалися з дочками.

На фото чудово видно, що торт вдався на славу, виглядає дуже красиво та смачно. До речі, рецепт ведуча не приховує, поділилася, як його приготувати, у сторіз.
У своїх читачів Лілія поцікавилася, які фільми та серіали останнім часом їх вразили. Шанувальники не залишилися байдужими та надіслали назви тих кінокартин та телесеріалів, які їх зачепили.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.