(Підбірка фото) Новий імідж Світлани Лободи та її дочки: ідеальна фігура та красуня донька

Новий імідж Світлани Лободи та її дочки приємно порадував шанувальників співачки. А як вам новий імідж Світлани Лободи та її доньки – подобається? (Підбірка фото наприкінці статті).

Світлана Лобода завжди дивувала своїх шанувальників та глядачів.
Для того, щоб мати гарний вигляд і щоб у неї була чудова фігура, Світлана Лобода навіть відмовилася від певної їжі. Що не зробиш заради гарної фігури.

Зараз співачка має чудову форму в її роки. Однак для того, щоб у неї була така фігура, необхідно чимось пожертвувати. І це їжа, навіть та яка їй подобається, Світлана Лобода не дозволяє собі її їсти. Співачка їсть певні обмеження в їжі.

Світлана Лобода вирішила для себе: щоб бути красивою та завжди перебувати у чудовій формі, потрібно виключити солодощі, глютен та лактозу. До того ж вона хоче, щоб її шкіра виглядала ідеально. Хоча їй теж іноді хочеться скуштувати піцу, але співачка не дозволяє собі цього.

А результатом є її приголомшлива форма тіла, яку Світлана Лобода демонструє на сцені та у побуті. Напрочуд у Світлани Лободи є вдома город. Там родина вирощує свіжі овочі, у тому числі моркву, помідори та огірки. Також є ягоди.

Як зізналася співачка – саме з овочів і складається її раціон.

Окрім того, Світлана Лобода вміє добре підібрати собі вбрання. Так нещодавно на своїй сторінці в інстаграмі співачка розмістила фотографію, де вона показала як одягається з донькою.

Новий імідж Світлани Лободи та її дочки приємно порадував шанувальників співачки.
Як зізналася сама Світлана Лобода: вони з Євочкою обожнюють одяг із @daniel_boutique. Річ у тому, що співачка ще багато років тому зробила свій вибір на користь цієї фірми та змінювати свої смаки вона не збирається.

А як вам новий імідж Світлани Лободи та її доньки – подобається?

Схожі статті

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.