(Фото) Леся Нікітюк у новому вбранні привела до невимовного захоплення шанувальників: все їй йде!

Ресторан "Gucci" коротко. Дуже дорого, дуже смачно, дуже мало. Але це особлива атмосфера із зіркою Michelin, дев'ятьма столиками та чудовим інтер'єром.

Ви були в Італії, а зокрема у Флоренції? Якщо не і є фінансова можливість побувати, то вчиніть як Леся Нікітюк – подорожуйте Італією. І найголовніше побувайте у тому місці, де побувала Леся Нікітюк. Прочитайте цю статтю до кінця і подивіться те місце, де була Леся і що вона про нього написала.

Леся Нікітюк періодично радує своїх шанувальників новими вбраннями. Зараз вона подорожує Італією. Її активність зашкалює. Нещодавно Лея Нікітюк змогла пополювати у Тоскані на трюфелі.

Потім вона поїхала до Флоренції, де їй довелося зупинитись у фешенебельному готелі, що нагадує замок.
Звідти Леся Нікітюк показала своїм шанувальникам, як вона виглядає в образі вишуканої леді. Леся Нікітюк зраджує своїм шанувальникам привіт із Флоренції та констатує, що тут кожен сантиметр землі вражає та надихає на ліричний лад. Леся одягла кольє з натуральних перлів, які їй обійшлося в 1700 гривень, бо вона самі його зробила.

Після цих фотографій, які були розміщені в соціальній мережі, її шанувальники з гідністю оцінили образ Лесі Нікітюк.

Далі вона порадувала шанувальників новими фотографіями, на яких у новому вбранні заходить до ресторану. Як написала сама Леся Нікітюк, там: “Ресторан Gucci коротко. Дуже дорого, дуже смачно, дуже мало. Але це особлива атмосфера із зіркою Michelin, дев’ятьма столиками та чудовим інтер’єром.”

Це викликало захоплення шанувальників Лесі Нікітюк і вони написали у своїх постах, що їхній кумир, як завжди, чарівна і неперевершена.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.