(Відео) Рецепт приготування “Львівського сирника” від Марічки Падалко: спробуйте – не пошкодуєте!

Марічка Падалко любить готувати та дивувати родину та шанувальників незвичайними стравами. Так нещодавно Марічка Падалко на своїй сторінці в інстаграм розмістила відео, де вона готує "Львівський сирник".

Багато домогосподарок вигадують самостійно рецепти для того, щоб порадувати своїх ближніх. Звичайно можна взяти свої “старі” рецепти та щось приготувати, але справжня господиня тим і відрізняється, що вона тішить своїх домашніх чимось новеньким.

А як готують смачні страви представники шоу-бізнесу?
Залежно від часу, який вони не завжди є. Деякі у постійних роз’їздах чи на роботі та приходять додому лише пізно ввечері. А коли випадає вільний час у вихідні дні, то природно хочеться відпочити. Почитати книгу, посидіти з сім’єю біля телевізора або зайти до соціальних мереж.

Так само зайнята і Марічка Падалко. Вона постійно на роботі та вільного часу практично немає. Однак ведуча любить готувати та дивувати родину та шанувальників незвичайними стравами.

Марічка Падалко

Так нещодавно Марічка Падалко на своїй сторінці в інстаграм розмістила відео, де вона готує “Львівський сирник”.
Виходить у неї це чудово і можна тільки в неї повчитися.
Як це Марічка Падалко робить дізнатися її рецепт, ви зможете, якщо подивіться відео нижче.

Для інформації:

Марічка Падалко, яка є талановитою українською ведучою на каналі “1+1”, може смішити своїх шанувальників. Вона може влаштовувати дивакуваті танці. Нещодавно ведуча долучилася до потрібної справи. Вона брала участь у флешмобі для збору коштів. Ці кошти необхідні обладнання Національному інститутові серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова.

Успіхів вам у приготуванні смакота і гарного настрою!

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.