(Підбірка фото) Чарівні знімки Дмитра Комарова в Карпатах

Телеведучий пообіцяв своїм читачам, що вони побачать неймовірно красиві краєвиди та поринуть у захопливі пошуки унікальних артефактів. А також познайомляться з останніми мольфарами та побачать загадкові, магічні ритуали.

Відомий телеведучий Дмитро Комаров не перестає дивувати цікавими історіями про свої мандри по всьому світу. Цього разу його вибір торкнувся рідних українських Карпат.

Найближчої неділі на телеканалі “1+1” телеглядачі побачать черговий випуск захопливої передачі “Подорожуй Україною з Дмитром Комаровим”. Для знімання телеведучий вирушив у найвіддаленіші та загадкові місця Карпатських гір для зустрічі з мольфарами.

Дмитро переконаний, що ці люди мають неймовірну, особливу силу. Його досвід подорожей планетою по різних гірських масивах доводить, що в горах відбуваються незрозумілі події. Українські Карпати не виняток, мають свою особливу енергетику.

Дмитро Комаров відверто зізнається, що лише кілька днів перебування у Карпатах додають сил, дають фізичне та моральне оновлення.
На своїй сторінці у соціальній мережі телеведучий поділився деякими кадрами з майбутнього випуску.
На світлинах ми бачимо традиційне святкування Івана Купала. Всі учасники одягнені у найкрасивіші національні костюми. Сорочки, жилетки чоловіків, жіночі сукні прикрашені багатою гуцульською вишивкою ручної роботи.

Телеведучий пообіцяв своїм читачам, що вони побачать неймовірно красиві краєвиди та поринуть у захопливі пошуки унікальних артефактів. А також познайомляться з останніми мольфарами та побачать загадкові, магічні ритуали.

Передплатники у коментарях щиро дякують ведучому за розповіді про унікальні українські традиції у своїй передачі. Вони відзначають, що фото вийшли атмосферними та незвичайними.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.