(Фото) Лілія Ребрик здивувала шанувальників своїми ногами: Анастасія Волочкова – відпочиває!

Лілія Ребрик просто проходячи повз красивий будинок, позує з високо піднятою ногою у професійній розтяжці!

Цілеспрямованість Лілії Ребрик не перестає захоплювати шанувальників. Безліч талантів та захоплень характеризує колишню спортсменку.

Опубліковані у соціальній мережі кадри з неймовірною розтяжкою підтверджують, що харизматична Лілія заслужено має звання майстра спорту зі спортивної гімнастики. Вона постійно ділиться з читачами кадрами зі свого щасливого сімейного життя.

Сьогодні у популярної актриси та телеведучої грайливий настрій, який підтверджують життєрадісні знімки. На них Лілія Ребрик, просто проходячи повз гарний будинок, позує з високо піднятою ногою у професійній розтяжці!

Образ, створений за допомогою речей, що чудово підходять один одному, надихає на відмінний настрій. Стильні блакитні джинси, білий теплий светр і кросівки в тон створюють прекрасний осінній образ. Модне пальто неймовірного зеленого відтінку доповнює елегантну цибулю.

Лілія підписала блискучі, вдалі знімки питанням, які плани у фоловерів. Вона своєю чергою впевнено рухається до вихідних днів. Оскільки Лілія постійно публікує фотографії щасливого сімейного життя з чоловіком Андрієм Диким та двома прекрасними дочками, можна припустити, що вихідні вона проведе з улюбленою родиною.

Практично щодня ми спостерігаємо, як актриса ділиться своїми переживаннями та настроями в Instagram. Остання публікація свідчить, що колишніх спортсменів немає. Лілія Ребрик пам’ятає про спортивне минуле та регулярно займається, про що демонструє феноменальна розтяжка.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.