(Фото) Щодня – благословення (Every day is a blessing): Настя Каменських новим аутфітом вразила шанувальників!

Деякі шанувальники констатували, що Настя Каменських у цьому вбранні зовсім інша. Насправді вона якась строга та одухотворена.

Настя Каменських завжди дивувала публіку незвичайними та красивими фотографіями, які вона розміщувала на своїй сторінці в інстаграм. Майже всі вбрання їй йдуть, і це відзначають як шанувальники співачки, так і прості глядачі, які відвідують її концерти.

Нещодавно Настя Каменських розмістила свою фотографію у соціальних мережах, на якій постала у новому образі. Фото вона підписала: Every day is a blessing, що означає – Щодня – благословення. Користувачі соцмереж відразу відгукнулися на це фото. Один шанувальник написав, що вона дуже гарна в цьому вбранні, інша порівняла образ Насті Каменських з ханумом. Чи правда схожа?

Деякі шанувальники констатували, що Настя Каменських у цьому вбранні зовсім інша. Насправді вона якась строга та одухотворена. Так, ніби хтось її благословив на великі та добрі справи.

А як вам новий імідж Насті Каменських?

Інші шанувальники згадали як нещодавно Настя Каменських з’явилася на “Вечори прем’єр із Катериною Осадчою”. Тоді співачка була одягнена у шкіряний плащ із величезною шпилькою. І тоді всі констатували, що Насті Каменські мали зухвалий вигляд. Тоді на сцені Палацу України, Настею Каменських було виконано композицію “Прикро”. Вона була у жовтому кроп-топі з фіолетовою міні-спідницею та болеро з довгими рукавами. Цибуля співачки була доповнена жовтими ботфортами на високих підборах.

Зірка підкреслила своє вбрання чорним шкіряним поясом із прикріпленою величезною шпилькою.

Настя Каменських

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.