Камалія вже готується до Нового року

Українська співачка Камалія поділилася, що протягом найближчих трьох тижнів вони працюватимуть без вихідних, зате потім бере на 20 днів відпустку на новорічні свята.

Одна з найпомітніших і найколоритніших співачок української естради поділилася фотографією, на якій вона вже розбирає новорічні іграшки. Мабуть, якщо передноворічного настрою немає, його потрібно створювати самостійно з допомогою усіляких декорацій. Камалія наважилася робити це з першого зимового дня.

“Сьогодні офіційно останній день осені. Попереду 3 офіційні місяці зими. Графік роботи передбачає роботу у перші 20 днів грудня без вихідних, а потім 20 днів у повні святкові дні без будь-якого робочого дня. Хотілося б, щоб випало багато снігу, але Бог його знає…? Що щодо ваших планів на найближчі 40 днів?”

— написала співачка Камалія і дружина мільярдера Мохаммада Захура на своїй сторінці в Інстаграм.

 

Зазначимо, Камалія – заміжня співачка. Її чоловік – пакистанський мільярдер Мохаммад Захур. У шлюбі пара складається з 2003 року. Незважаючи на те, що Наталя Захур довго не могла завагітніти, вона все ж таки народила здорових і красивих діток — двійнят Арабеллу та Мірабела. Незважаючи на свою зайнятість, Камалія самостійно вирішує питання виховання дітей, а також перед тим як вони пішли до школи, не наймала репетитора, а навчала спадкоємиць всьому самостійно. Зараз дівчатка ростуть і з кожним днем добріють, стають схожими на свою прекрасну маму.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.