(Поборка фото) Тіна Кароль у білому боді захопила шанувальників розкішною фігурою: Дан Балан кусає лікті!

Особливо Тіні Кароль йде біле боді, в якому вона любить позувати. А масивне взуття, в якому одягнена співачка посилює контраст.

Тіна Кароль, яка є популярною українською співачкою, дивує глядачів сміливими новими вбраннями. Вони талановита співачка демонструє розкішну фігуру.

Періодично Тіна Кароль розміщує на своїй сторінці в інстаграмі чуттєві фотографії та таким чином підігрівається інтерес до неї шанувальників.

Особливо Тіні Кароль йде біле боді, в якому вона любить позувати. А масивне взуття, в якому одягнена співачка посилює контраст.

Як завжди, фотограф вибирає вдалий ракурс, який підкреслює вигини тіла та розкішну фігуру співачки.
Після того, як фотографія була опублікована на її сторінці в інстаграм, шанувальники не забули залишити свої коментарі.

Вони обсипають компліментами Тіну Кароль. І пишуть, що Тіна Кароль є найталановитішою співачкою і дуже гарною. Інші шанувальники констатують, що співачка має чарівний голос, який пробирає до мурашок.
Треті дякують співачці за те, що вона своєю творчістю, чесністю та щирістю дарує глядачам любов і тепло.

Раніше шанувальники писали, що вони засмучені тим, що не справдилися їхні надії на те, що Дан Балан та Тіна Кароль будуть разом у житті. А за їхніми припущеннями все до цього йшло!

А ви теж так рахували?

Багато шанувальниць із задоволенням переймають стиль і вбрання, в яких Тіна Кароль з’являється на концертах або розміщує на своїй сторінці інстаграм.

Як ви вважаєте – є чому повчитися модницям у Тіни Кароль?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.