(Підбірка фото) Надія Мейхер вперше показала маму: схожі на дві краплі води!

Коли Надія Мейхер показала свою маму Галину Анатоліївну, то шанувальники зійшлися на думці, що замолоду Галина Анатоліївна дуже схожа на Надію Мейхер – як дві краплі води.

Надія Мейхер, якій зараз 39 років нещодавно розмістила на своїй сторінці інстаграм чарівні фотографії. На них екс-віагрянка у костюмі та декольтованому топі.
“Своя жіночність”, – так підписала співачка своє фото.

Надія Мейхер, яка є популярною актрисою та співачкою, завжди активна у творчому відношенні.
Талановита співачка, до того ж красива жінка – відома артистка в СНД. Початкову популярність їй принесло участь у групі ВІА Гра.

Вона перша пішла з гурту, коли була на Олімпі слави. Причина – Надія Мейхер завагітніла. Таємний залицяльник та батько дитини був прихований від публіки майже десять років. Надія Мейхер народила сина. Назвали його Ігорем, однак заміж за його батька, який був бізнесменом, не вийшла. А вже за двадцять чотири місяці співачка з ним розлучилася.

Після Надія Мейхер повернулася знову до групи ВІА Гра. Тоді її запросив до гурту Костянтин Меладзе.
Далі співачка мала зустріч із бізнесменом з Москви Михайлом Уржумцевим, який володів торговою маркою Zarina. Потім у пари народилися дві дочки: Ганна та Марія. Проте сімейного життя не судилося скластися. Артистці згодом довелося виховувати дітей.

Коли Надія Мейхер показала свою маму Галину Анатоліївну, то шанувальники зійшлися на думці, що замолоду Галина Анатоліївна дуже схожа на Надію Мейхер – як дві краплі води.

Мама – Глина Анатоліївна (у молодості) з донькою Надією Мейхер
Надія Мейхер та її мама

А ви як вважаєте, схожі один на одного: мама співачки Галина Анатоліївна у молодості та її донька Надія Мейхер?

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.