(Підбірка фото) Дмитро Комаров в Андах – Еквадор: барвисті та незабутні кадри

Деяким речам і як ставитись один до одного у звичайних представників гірських Анд можна лише повчитися.

Дмитро Комаров завжди радує своїх шанувальників новими фотографіями та відео. Він побував у багатьох загублених куточках планети та разом із ним там побували віртуально та багато його шанувальників та глядачів.

Ці незабутні відчуття Дмитро Комаров передав і своїм глядачам. Вони з цікавістю чекають на наступну його подорож, щоб відкрити для себе черговий куточок світу.

Так недавно Дмитро Комаров розмістив на своїй сторінці в інстаграмі неймовірні по красі фотографії його подорожі в еквадорських Андах. Він з подивом представив глядачам, що означає бути хлопчиськом їхнього гірського Еквадору. Це означає, що вони не їздять велосипедами, а з дитинства освоюють ламу.

Хлопчики з дитинства ходять з щоками, що обгоріли під гірськими променями сонця. Адже живуть вони на висоті 4000 метрів над рівнем океану. Потім хлопчаки освоюють майстерність ковбоїв, навчилися приборкувати биків. Це для них звичайна справа. Як констатує Дмитро Комаров, він знову побачив абсолютно інший світ, який разюче відрізняється від нашого.

Дмитро Комаров познайомився з простими людьми та майже всі до нього посміхалися і добре ставилися. Це екзотичні кадри для нас, але для місцевих людей, які мешкають в Андах – це звичайне життя. Тут немає місця дрібним чварам і пліткам, кожен зайнятий своєю справою і потрібно виживати в цих суворих горах.

Деяким речам і як ставитись один до одного у звичайних представників гірських Анд можна лише повчитися.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.