“Ми ще Вову не прийняли, а вже Мишко”: у Волочкової новий коханець

Анастасія Волочкова — не та жінка, яка з роками почуватиметься менш цікавою чи обожнюваною. У свої 45 вона змінює чоловіків як рукавички та насолоджується життям.

Нещодавно в неї був один юнак, а сьогодні вже інший. Раніше вона дотримувалася такої тактики — щастя любить тишу. Так, один із її коханих на ім’я Олег довго залишався у тіні, і навіть не потрапляв на знімки балерини в Інстаграм. Проте зрештою вона все ж таки про нього розповіла. Щоправда, у період розставання.

Напередодні 45-річна ікона російського балету Анастасія Волочкова опублікувала у соціальній мережі Інстаграм знімок, де знято з новим чоловіком. У Анастасії на руках був собака, а цей загадковий невідомий чоловік — кіт.

“А ось і мій коханий! Мишко. Це він! Записуємо нову пісню. Це кохання! А звірятка його вже давно мої друзі. Хая та Рудольф”, – прокоментувала Анастасія Волочкова нову публікацію.

Коментатори відразу почали писати, що Анастасія Волочкова дуже часто змінює своїх партнерів, і їх справді важко запам’ятати.

“Ми ще Вову не прийняли, а вже Мишко. Як “там” усі поміщаються?” – запитала marianajolbordi.

“Навіщо імена? Їх важко запам’ятати. Треба просто називати “черговою””, – написала коментатор із ніком alieshkin.a.

Зазначимо, що Анастасія Волочкова любить проводити час на курортах. Незважаючи на те, що в елітному підмосковному містечку у неї свій особняк з повним колективом обслуговуючого персоналу, все ж таки Анастасія воліє більшу частину часу проводити на закордонних курортах.

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.