(Фото) Новий імідж Марічки Падалко: вилита єгиптянка!

Після того як сім'я сфотографувалася в новому для них одязі, Марічка Падалко розмістила фото на своїй сторінці в інстаграм і порадувала цим своїх шанувальників.

Чому Марічка Падалко із сім’єю обрали Єгипет для відпочинку. Виявляється вони не лише хотіли купуватись у теплому морі, а й обов’язково побачити піраміди. Коли сім’я приїхала до Єгипту до Каїра, то захоплення не було меж. Вони торкнулися історії стародавньої країни.

Проте Марічка Падалко констатує, що це тяжка подорож. Тож з маленькими дітьми вона не рекомендує їхати дивитися піраміди. Перед цим в автобусі вас перевірить поліції для вашої ж безпеки та ви з гідом та з охороною поїдете дивитися піраміди. Тоді тільки ви будете відчувати, що ви захищені від усіляких неприємностей.

Сім’я вибрала відвідати Національний історичний музей. Там знаходиться зал Тутанхамона та багато відомих реліквій давньої цивілізації Єгипту. Як розповіла Марічка Падалко в Каїрі переплелося все, що є в арабському світі. Вона звернула увагу, що з населенням Каїру у 25 мільйонів жителів повітря дуже забруднене. Туристів зараз біля пірамід небагато.

Проте продавці сувенірів не відставили від них та пропонували свій товар. Але коли Марічка Падалко з сім’єю побачили одне з семи чудес світу, то вони відчули, що торкнулися вічності.

Після того як сім’я сфотографувалася з новим для них одягом, то Марічка Падалко розмістила фото на своїй сторінці в інстаграм і порадувала цим своїх шанувальників. Вони захоплені, що можуть побачити сім’ю разом.

А як вам новий єгипетський імідж Марічки Падалко – правда їй іде, вона справжня єгиптянка?

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.