(Відео) Як і що Лілія Ребрик із чоловіком купують у супермаркеті все до Нового року: обмін досвідом

Лілія Ребрик вирішила допомогти своїм шанувальникам і просто людям і ділиться досвідом та ідеями щодо підготовки до Нового року.

Перед Новим роком кожна сім’я продумує, що купуватиме з продуктів та подарунків. Складає меню на новорічний стіл.

Лілія Ребрик вирішила допомогти своїм шанувальникам і просто людям і ділиться досвідом та ідеями щодо підготовки до Нового року. Одним з головних лайфхаків Лілії Ребрик полягає в тому, що потрібно купувати все на початку місяця, що не зіпсується. Це економить ваші фінанси, до того ж купуючи частинами товар, ви можете все ще обміркувати та відразу не витратити велику суму.

Таким чином, можна покупки по грошах розбити на частини: аванс+зарплата. До того ж це легше і не потрібно важкі сумки нести за один раз. Також Лілія Ребрик радить продегустувати продукти, що мають обмежений термін зберігання. Згодом у вас на новорічному столі не буде сюрпризів.

Лілія Ребрик із сім’єю

Напевно, на Новий рік до вас прийдуть гості та не хочеться перед ними потрапити в неприємне становище. Лілія Ребрик радить у якому супермаркеті краще купувати продукти та алкогольні напої. До того ж там є знижки та так теж ви зможете заощадити.

У Лілії Ребрик у її посту під відео написано, які сири вона рекомендує і з чим їх подавати на новорічний стіл. Прочитайте у пості, що ще Лілія Ребрик радить приготувати на Новий рік, що вона вже скуштувала та у чому впевнена.

Також Лілія Ребрик просить своїх передплатників поділитися своїми лайфхаками та думками щодо святкування Нового року і що на новорічний стіл ви пропонуєте.

А ви вже готуєтеся на Новий рік? Цікава вам було інформаційне відео як Лілія Ребрик із чоловіком готуються на Новий рік?

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.