(Підбірка фото) Знайомство Антона Батирьова з Оксаною Байрак та новий сезон серіалу “Швабра”: все про що ви не знали

Антон Батирьов, констатує, що Оксана Байрак, є унікальною жінкою, а їхнє знайомство теж було особливим.

Антон Батирьов розповів як він познайомився з Оксаною Байрак і яке вона справила враження. Новий сезон серіалу “Швабра” вийшов на екрани та глядачі та шанувальники зірки захотіли більше дізнатися про нього, фільму “Швабра” і, як познайомився Антон Батирьов з Оксаною Байрак.

Другий сезон серіалу “Швабра” подарує глядачам багато цікавих епізодів. У головного героя фільму вже з’явилася відповідальність до своєї жінки. І дружні стосунки Вершиніна та його сина перетворюються на справжню чоловічу дружбу. До того ж і кримінальні відносини підіймаються на високий рівень. Також з’явиться і мати Віті.

Оксана Байрак та Антон Батирьов – знайомство

Антон Батирьов, констатує, що Оксана Байрак, є унікальною жінкою, а їхнє знайомство теж було особливим. Оксана Байрак мала фотосесію і вона затверджувала на ній артистів на проєкт “Ніщо не трапляється двічі”, який став культовим та знаменитим проєктом. Затверджувала Оксана Байрак Антона Батирьова за фотографією. Після цього вони зустрілися та Оксана Байрак сказала йому, що артисту потрібно терміново схуднути на 10 кг, тому що через 30 днів вони починають знімання. Антон Батирьов намагався перші дні чинити опір методам роботи Оксани Барак, оскільки він раніше так не працював. Для нього було незвично, що режисер знаходиться за 2 метри від нього і радить, що йому робити.
Потім Антон Батирьов згадав як кажуть про Оксану Байрак і що кажуть і вирішив спробувати дотримуватися її порад – все вийшло.

Антон Батирьов поділився також своїми думками, як виховувати сина. Він вважає, що вихованням сина мають займатися лише батьки, а бабуся та дідусь мають зробити все, щоб онукові хотілося до них приїжджати.

І тому бабуся та дідусь не повинні виховувати онука. Як вважає Антон Батирьов, дідусь має ходити на рибалку з онуком, навчити його розпалювати багаття та ставити намет. А бабусине завдання – це смачно нагодувати онука та наглядати, щоб у нього спина не згоріла на сонці. От і все!

А як ви вважаєте?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.