“Нулівка”: Леся Нікітюк показала фото у літній маєчці на відпочинку

Телеведуча Леся Нікітюк знаменита своїми довгими ногами, але обсягом в області грудей вона похвалитися не може.

Тим не менш, маленький обсяг бюсту не є проблемою для Нікітюк, і вона зовсім не соромиться, що змушена носити перший розмір. Навпаки, останнім часом вона поводиться більш відкрито та впевнено.

Наприклад, зараз зірка Нового каналу на відпочинку, і вона може дозволити ходити пляжем без спідньої білизни. Про це говорять її фотографії, які публікуються у соціальних мережах.

Так, на останній фотопідбірці зірка українського телебачення та найочікуваніша гостя всіх корпоративів одягла блискучий літній топ із акцентом на декольте. Незважаючи на те, що форми в області погруддя у неї не такі видатні, як хотілося б, Леся Іванівна цього не приховує і викладає фотографії навіть великим планом.

Слід додати, що своїм сильним боком Нікітюк вважає саме довгі ноги. Так уже склалося, що у шкільні роки дівчинку дражнили через її зростання, проте коли вона виросла, оцінила свою особливість не як недолік, а як перевагу. Тим не менш, струнка фігура дозволяє Лесі Іванівні одягати будь-який, навіть найсміливіший одяг для фотосесій і хвалитися своїм тілом.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.