Гордон показав свою сім’ю у новорічної ялинки

Телеведучий та журналіст Дмитро Гордон показав, що вже підготувався до святкування нового року. Він прикрасив ялинку і зробив сімейне фото з дружиною та дітьми на тлі різдвяного дерева.

Фотографію, наповнену атмосферою Різдва та майбутніх новорічних свят, Гордон опублікував у соціальній мережі.

На знімку задоволений тато у темно-малиновому костюмі, а також його дружина Алеся Бацман, яка грайливо поклала руку на плече до чоловіка.

Поруч чарівні дітки – троє дочок Дмитра Гордона.

Всі дівчата одягнені у дуже схожому стилі – у чорних лосинах та червоному новорічному светрі.

Удома у Дмитра Гордона вже стоїть велика ялинка. Видно, що дерево штучне, на ньому не дуже багато святкових кульок, однак, можливо, сім’я Дмитра Гордона зробила цей знімок у процесі, коли вбирала ялинку.

Зазначимо, що Дмитро Гордон – не дуже відкрита людина щодо сім’ї, і дуже рідко показує подібні сімейні фото. А дарма, адже його сімейство для багатьох є прикладом для наслідування.

Тим не менш, Гордон – успішний український бізнесмен та журналіст, а його дружина Алеся Бацман – головний редактор онлайн-журналу “Бульвар Гордона”, який на сьогоднішній день налічує мільйони читачів.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".