1+1 показав, у чому його зіркові телеведучі зустрічатимуть Новий рік

Телеканал 1+1 у своєму Інста-профілі зробив добірку нарядів, у яких артистки каналу зустрічатимуть Новий рік. Цікаво, але практично всі вбрання витримані в одній палітрі кольорів.

Вже зовсім скоро Католицьке Різдво, а потім Новий рік, а потім знову Різдво, тільки Православне. У Європі прийнято Різдво відзначати з розмахом, а ось Новий рік є менш важливим святом. У колишніх країнах СНД все навпаки – в Україні, наприклад, люди більше орієнтовані на те, щоб відзначити Новий рік, а решта дат не менш важлива, теж святкують, але не так урочисто.

Саме тому до вибору вбрання на Новий рік багато хто підходить з особливим інтересом.

Ось яке вбрання собі обрали зірки телеканалу 1+1.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

Катерина Осадча обрала сукню блакитного кольору (недарма, адже наступний рік – Синього Тигра). Сукня з відкритими плечима, декольте, вирізом у районі ноги та воланами на рукавах. І куди ж без капелюшка?

Неля Шовкопляс
Неля Шовкопляс

Ведуча програми “Сніданок з 1+1” також готова зустрічати Новий рік в одязі із кольором-символом. Для цього вона обрала в’язану спідницю білого кольору та светр-кофту.

Людмила Барбір
Людмила Барбір

У Людмили Барбір завжди грайливий настрій, і сукню вона вибрала таку саму!

Лідія Таран
Лідія Таран

Ліда Таран – справжня ікона стилю всього телеканалу 1+1. І вона обрала для себе класичний костюм – стильно, зручно, жіночно, а головне – завжди в моді.

Анастасія Ровінська
Анастасія Ровінська

Стася Ровінська обрала для себе ось таку жіночну сукню з акцентом на декольте.

Віра Кекелія
Віра Кекелія

Акторка комедійного жанру Віра Кекелія вміє дивувати. Цього разу вона вирішила обіграти головний колір наступного року неймовірно відкритою сукнею. Що ж, увага їй точно забезпечена.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

А ця ведуча новин у своєму стилі – все стримано та елегантно.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.